Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ !

                                                                                 
 
Εδώ είμαστε και σήμερα φίλες και φίλοι του merokamatou αφήνωντας πίσω μας τις ευρωπαικές υποχρεώσεις των συλλόγων που είχαν μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε!
Εχθές είχαμε αρκετά καλά αποτελέσματα παρόλο που δεν βγήκαν σωστά 100% οι προβλέψεις των λαγωνικών μας! Φυσικά εσείς μπορείτε μέσα από την πληθώρα προγνωστικών που έχετε την δυνατότητα να βρίσκεται στο αγαπημένο σας site να κάνετε επιλογή όποια εσείς θεωρείτε καλύτερη και να στοιχηματίζεται σε αυτή!
Η χθεσίνη ημέρα έφερε πάρα πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία τον FRIKIBET καθώς έπιασε 4στα5 σε ένα κουπόνι που είχε με ημίχρονα-τελικά, αλλά έχασε το πέμπτο (Στουτγκάρδη) μόλις δέχθηκε τηλεφώνημα από στενό του συνεργάτη για να του πει ότι είναι πολύ κοντά στο να πιάσει 5στα5 και να πάει ταμείο για 1663€,αλλά με το που του το είπε το έχασε!!! Ευτυχώς ήταν ψύχραιμος και δεν του έφερε το πριόνι στο κεφάλι.
 
Αργότερα θα έχουμε τις προβλέψεις των ειδικών γιατί αυτή τη στιγμή συλλέγουν πληροφορίες για τις προτάσεις τους που θα δώσουν σε εσάς σήμερα!
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου